You are here:

Coaching Trajecten bij Mechana: Je Pad naar een Pijnvrij en Stressvrij Leven

Zit je gevangen in een eindeloze cyclus van burn-outs, bore-outs of lichamelijke ongemakken?

Herken je dat gevoel van constante uitputting, alsof de wereld op je schouders rust? Of misschien voel je een knagende pijn die maar niet lijkt te verdwijnen, zowel fysiek als emotioneel? Je bent niet alleen, en wij begrijpen hoe overweldigend het kan zijn.

De Weg Kwijt in de Dagelijkse Drukte In de hectiek van het dagelijks leven raken velen van ons hun weg kwijt. Het constante gevoel op de rand van een burn-out te staan, niet wetend hoe je de bore-out moet bestrijden, of die aanhoudende lichamelijke klachten die artsen niet lijken te kunnen verklaren.

Bij Mechana zijn we gespecialiseerd in het aanpakken van deze diep verankerde pijnpunten. Tessa en Johannes, jouw toegewijde coaches, staan voor je klaar met liefdevolle directheid, gedegen expertise en bewezen technieken.

Zet Vandaag de Eerste Stap naar een Nieuw Leven!

Je hoeft niet langer te zoeken of te lijden. Kies voor Mechana en zet vandaag nog je eerste stap naar een leven vol evenwicht, vreugde en welzijn. Durf de stap te zetten. Jij verdient het!

Coaching trajecten
sqr012-col1
sqr012-col2

Wat bieden wij

IMG_5011

1 op 1 Coaching

Je wordt liefdevol-direct gecoacht. Wij draaien er niet omheen en praten niet met u. Wij spiegelen je en geven je meteen handvatten om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je leert jouw kern nog beter kennen. Je leert beter kiezen. Je wordt je bewuster van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen.

In een één-op-één coachingomgeving kan de coach de sessies afstemmen op de unieke behoeften, doelen en leerstijl van het individu. Dit kan de voortgang versnellen en ervoor zorgen dat het individu maximale waarde uit de coachingervaring haalt. Privécoachingsessies bieden een veilige,

Een vertrouwelijke omgeving waar individuen hun zorgen, uitdagingen en ambities kunnen delen zonder angst voor oordeel of blootstelling, wat een meer open communicatie en diepere zelfreflectie kan faciliteren.

Een één-op-één coach kan de verantwoordelijkheid bieden die individuen helpt op koers te blijven in de richting van het bereiken van hun doelen. Regelmatige check-ins en discussies over voortgang en obstakels kunnen helpen de motivatie en focus te behouden.

Met één-op-één coaching kan de planning flexibeler zijn en rekening houden met de persoonlijke en professionele verplichtingen van het individu. Dit gemak kan barrières voor deelname wegnemen en het gemakkelijker maken om je aan het coachingsproces te binden.

ademcirkel

Groep Coaching

Naast een privésessie kun je ook kiezen voor een duo- of groepssessie. Samen bewust ademen is enorm krachtig. In groepsverband ademen heeft een positief effect op de energie, waardoor je elkaar ondersteunt naar een diepere bewustzijnsstaat. Je komt even bij elkaar en ieder deelt een stukje van zichzelf. Opgetild door de stroom van de adem, om weer met vleugels naar huis te gaan. ⁣⁣⁣⁣⁣

In een groepscoachingomgeving kunnen individuen zich voeden met de collectieve energie en motivatie van de groep. Deze dynamiek kan vaak leiden tot een groter gevoel van enthousiasme, betrokkenheid en betrokkenheid bij het proces.

Groepscoaching maakt onderlinge interactie mogelijk, wat kan leiden tot gedeeld leren en ervaringen. Het biedt de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven inzichten te verwerven en steun te geven en te ontvangen van anderen die zich op een soortgelijke reis bevinden.

Groepscoaching is vaak goedkoper dan individuele coaching, omdat de kosten over meerdere deelnemers worden gespreid. Dit maakt het een meer toegankelijke optie voor individuen of organisaties met budgetbeperkingen.

Vooral in een zakelijke of organisatorische context kan groepscoaching de teamdynamiek verbeteren, wederzijds respect bevorderen en de communicatieve vaardigheden verbeteren. Ademhalingsoefeningen in groepsverband kunnen ook een gevoel van collectieve kalmte en eenheid bevorderen.

Voordelen voor u, uw retraites en/of bedrijf

Verbeterde focus en productiviteit

Ademhalingsoefeningen kunnen de concentratie en cognitieve prestaties verbeteren, wat kan leiden tot een hogere productiviteit. Dit zou een aanzienlijk voordeel zijn voor bedrijven die hun bedrijfsresultaten willen verbeteren.

Stress reductie

Een van de belangrijkste voordelen van (adem)coaching is stressvermindering. Het verminderen van stress kan de algehele gezondheid en het welzijn verbeteren, waardoor mogelijk het aantal ziektedagen afneemt en de algehele werksfeer verbetert. Dit is gunstig voor zowel bedrijven als retraites.

Verbeterd teamwerk en samenwerking:

(Adem) coaching sessies kunnen ook functioneren als teambuildingactiviteiten, waarbij samenwerking wordt bevorderd en het gemeenschapsgevoel wordt versterkt. Voor bedrijven zou dit kunnen leiden tot efficiënter teamwerk en een positievere werkomgeving.

Behoud van medewerkers

Door te investeren in het welzijn van hun werknemers kunnen bedrijven de arbeidstevredenheid en het retentiepercentage verbeteren. (Adem) Coaching kan onderdeel zijn van een holistische benadering van het welzijn van medewerkers.

Klanten/deelnemers aantrekken:

Voor retraites kan het aanbieden van unieke wellness-ervaringen zoals ademcoaching hen onderscheiden van hun concurrenten, waardoor meer klanten of deelnemers worden aangetrokken.

Verbeterde besluitvorming

Regelmatige beoefening van ademcoachingsoefeningen kan de mentale helderheid en emotionele intelligentie vergroten. Dit kan leiden tot betere besluitvorming, een waardevolle vaardigheid in elk bedrijf of in een retraite-omgeving.
image0
blob
small blob

Ben jij er klaar voor !!

Je leert gebruiken wat voor jou werkt. Je leert overtuigingen te kiezen die specifiek voor jou nuttig zijn. Je zult minder last hebben van omstandigheden en anderen. Je ervaart meer invloed op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven gaat en stroomt. En je gaat makkelijker om met alles waar je geen invloed op hebt.