chakra 3
Current Status
Not Enrolled
Price
€ 25,00
Get Started

Een Chakra reis met Yin en Adem

In deze uitgebreide chakra reis, duiken we diep in de integratie en praktische toepassing van Yin Yoga en Ademwerk.

Wat leer je


In deze cursus leer je hoe het derde chakra zich beweegt, hoe het chakra zich ontwikkelt en wat voor invloed het evenwicht van het chakra heeft op jou leven. Door inzicht te krijgen in je eigen energiestromen en hier bewust mee bezig te zijn zul je meer bewustzijn creëren en daardoor meer aanwezig kunnen blijven in het dagelijks leven. Je zult makkelijker vanuit je hart gaan leven en vanuit je intuïtie kunnen handelen. Je gaat voelen wat voor invloed Yin Yoga en Verbonden Adem op je dagelijks leven kunnen hebben en hoe je dit na de cursus ook kan blijven toepassen.

Inhoud van de cursus

De bijbehorende video start met een 30 minuten durende Yin les. De houdingen, die overigens voor iedereen uitvoerbaar zijn, zijn specifiek gericht op het betreffende chakra. Ook wordt je meditatief meegenomen in het leren voelen van de sensaties in je lichaam, zodat jij naar binnen kan keren. Middels affirmaties tijdens de houdingen zul je gaan opmerken of jouw chakra stroomt. Na de 30 minuten Yin gaan we direct over in de Verbonden Ademhaling in een liggende positie. Ook hierin wordt je gedurende 15 minuten helemaal geleid. Vervolgens laat je jezelf toe om nog voor minimaal 15 minuten helemaal weg te zinken in je mat. Op dat moment vinden transformatie- processen plaats in je lichaam. Je kan sensaties ervaren als rillingen, hitte in je lichaam, tintelingen, of een extreem ontspannen gevoel. Je lichaam is aan het herprogrammeren, aan het herstellen. Zowel je fysieke als je emotionele en spirituele lichaam is op dat moment (oude) emoties aan het integreren.

De ervaringen na en tijdens de cursus


Aan het einde van de cursus zul je vele inzichten hebben ontvangen over je eigen systeem, je patronen en reacties in het dagelijks leven. Je zult je fysiek ontspannen voelen en meer ruimte ervaren in je lichaam. Je zult je emotioneel helderder voelen.

Extra integratie Les


Om je hele proces goed te integreren, te kunnen blijven groeien en jezelf te herstellen na een drukke dag is er een extra Yin les toegevoegd voor de (her)uitlijning van je Chakrasysteem.

De cursus eindigt met een aanbeveling hoe je in het dagelijks leven ervoor zorgt dat je bewust aanwezig blijft en hoe je Yin en Adem toe kan passen in je leefstijl.