online inspiratie kanaal
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Welkom bij het Mechana online inspiratie kanaal

Wij, Johannes en Tessa geloven in de kracht van de Adem en de kracht van ‘het naar binnen keren’ om tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen.

Yin Yoga, met zijn zachte aanpak en diepe stretches, nodigt je uit om los te laten en dieper in jezelf te duiken. Het is een vorm van yoga die niet alleen je lichaam, maar ook je geest tot rust brengt, waardoor je een staat van diepe ontspanning en tevredenheid bereikt.

Ademwerk, een ander fundament van onze filosofie, is een krachtige tool voor zelfgenezing en transformatie. Het leert je hoe je door bewust ademhalen controle kunt krijgen over je emoties, je stressniveau kunt verlagen en je algemene welzijn kunt verbeteren. De adem is de brug tussen lichaam en geest, en door deze te beheersen, open je de deur naar een leven vol balans en harmonie.

We plaatsen regelmatig nieuwe opnames, zodat je altijd iets nieuws hebt om naar uit te kijken. Ons doel is om je te helpen groeien, om je te begeleiden naar een leven waarin je bewust aanwezig kan zijn.

We zien je graag in dit GRATIS inspiratie kanaal!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben laat ons dit dan weten!

Warme groet,

Johannes en Tessa