online yin yoga
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs

€ 0,00

Proefprijs voor 1 week, dan

€ 25,00

Volledige prijs elke 1 maand daarna

Begin

Online Yin Yoga en Ademworkshops

Welkom in de wereld van Mechana, waar we je uitnodigen op een bijzondere reis van zelfontdekking, heling, en innerlijke groei. Ons exclusieve betaalde kanaal is speciaal ontworpen om jou te ondersteunen op jouw pad naar welzijn, met live online Yin yoga lessen op maandagavond en ademwerk workshops op donderdagochtend. Voor slechts €25 per maand open je de deuren naar een universum vol inspiratie, met de unieke kans om je eerste week geheel gratis te ervaren.

Bij Mechana geloven we in de kracht van verbinding en de transformatieve werking van regelmatige beoefening. Onze online Yin yoga lessen en ademwerk workshops zijn zorgvuldig samengesteld om niet alleen je fysieke lichaam te strekken en te versterken, maar ook om je mentale en emotionele welzijn te bevorderen. Yin yoga, bekend om zijn zachte, meditatieve benadering, nodigt je uit om dieper in jezelf te duiken, spanningen los te laten en een staat van diepe ontspanning te bereiken. Het is een oefening in aanwezig zijn, in het volledig accepteren van het moment en jezelf.

Onze ademwerk workshops, gehouden op de frisse donderdagochtend, bieden een krachtige manier om je dag te beginnen. Door bewust ademhalen leer je hoe je je energieniveau kunt verhogen, stress kunt verminderen, en emotionele blokkades kunt doorbreken. Ademwerk is een directe poort naar een beter begrip van je innerlijke wereld, het biedt de sleutels tot zelfbeheersing en innerlijke rust.

We begrijpen dat het leven soms hectisch kan zijn, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je geen enkel moment van inspiratie hoeft te missen. De opnames van al onze sessies worden zorgvuldig bewaard en per datum gepost op ons platform, zodat je ze op jouw eigen tijd kunt herbeleven. Dit stelt je in staat om op elk gewenst moment terug te keren naar jouw favoriete lessen en de diepte van jouw praktijk te verdiepen.

Om deel te nemen aan onze live sessies, maken we gebruik van Microsoft Teams, een platform dat gemak en toegankelijkheid biedt voor al onze deelnemers. De link voor deelname en alle benodigde informatie vind je in de sectie ‘introductie’ onder ‘Linkjes naar de online sessies’, of direct bij de datum van de specifieke les. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt aansluiten en volledig kunt opgaan in jouw ervaring.

Bij Mechana draait alles om gemeenschap en gedeelde groei. We nodigen je uit om onderdeel te worden van een liefdevolle en ondersteunende omgeving, waar je niet alleen toegang krijgt tot exclusieve content, maar ook de kans krijgt om te delen, te leren en te groeien samen met anderen die jouw passie voor welzijn delen. Onze deskundige instructeurs, Johannes en Tessa, staan klaar om je te begeleiden met hun diepe kennis en warme harten.

We beloven je dat deze reis een van verrijking en ontdekking zal zijn. Een kans om de subtiele krachten van Online Yin yoga en de dynamische energie van ademwerk te verkennen. Een uitnodiging om elke dag een beetje meer te leren over jezelf en de wereld om je heen.

Dus, of je nu nieuw bent op dit pad van persoonlijke ontwikkeling, of je zoekt naar verdere verdieping van je praktijk, Mechana biedt je de middelen, de gemeenschap en de inspiratie om je reis voort te zetten. Met ons betaalde kanaal zet je een stap in een wereld waar elke ademhaling, elke beweging, en elk moment telt.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons Mechana kanaal, waar jouw groei, jouw heling en jouw inspiratie onze grootste vreugde zijn.

Heel veel plezier op deze prachtige reis naar binnen.

Warme groet,

Johannes en Tessa

Word vandaag nog lid van ons Mechana kanaal en zet de eerste stap naar een leven waarin je dieper in verbinding staat met jezelf en je omgeving. Welkom bij Mechana, waar jouw pad naar groei en inspiratie begint.