Yin en adem videos
Current Status
Not Enrolled
Price
€ 35,00
Get Started
or

Online Yin Yoga en Ademworkshops

Welkom in onze online omgeving, waar we je uitnodigen op een bijzondere reis van zelfontdekking, heling, en innerlijke groei. 

Voor €25,- heb jij blijvende toegang tot alle onderstaande Yin videolessen en alle Adem- workshops.
En als mooie extra toevoeging staan er ook een paar korte Hatha Yoga lessen bij om je energie te laten stromen. 

Yin yoga, bekend om zijn zachte, meditatieve benadering, nodigt je uit om dieper in jezelf te keren, spanningen los te laten (te integreren) en een staat van diepe ontspanning te bereiken. Het is een oefening in aanwezig zijn, in het volledig accepteren van het moment en jezelf. Tessa werkt tijdens deze lessen met het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het gebruik van affirmaties. Ook geeft zij tijdens veel van haar lessen inzicht in het chakrasysteem zodat jij je daar ook helemaal bewust van kan gaan worden of blijven. 

Tijdens de Adem- workshops, biedt Johannes je een krachtige manier om je dag te beginnen. Door bewust ademhalen leer je hoe je je energieniveau kunt verhogen, stress kunt verminderen, en emotionele blokkades kunt doorbreken. Ademwerk is een directe poort naar een beter begrip van je innerlijke wereld, het biedt de sleutels tot zelfbeheersing en innerlijke rust.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze online omgeving van Mechana, waar jouw groei, jouw heling en jouw inspiratie onze grootste vreugde zijn.

Heel veel plezier op deze prachtige reis naar binnen.

Warme groet,

Johannes en Tessa