online yin yoga
Current Status
Not Enrolled
Price

€ 0,00

Trial price for 1 week, then

€ 25,00

Full price every 1 month afterward

Get Started
or

Online Yin Yoga en Ademworkshops

Welkom in onze online omgeving, waar we je uitnodigen op een bijzondere reis van zelfontdekking, heling, en innerlijke groei. In deze omgeving kan je wekelijks deelnemen aan de online Yin yoga lessen van Tessa op maandagavond en Adem- workshops van Johannes op donderdagochtend.

Voor €25 per maand heb jij de toegang tot alle Yin lessen en alle Adem- workshops. Je kan er zelf voor kiezen om bij de online lessen aanwezig te zijn via Teams. Elke les wordt opgenomen en de volgende dag online geplaatst op dit kanaal. Alle video’s blijven beschikbaar voor jou zodat je ze altijd kan herhalen op het moment dat jij dat wilt. 

Yin yoga, bekend om zijn zachte, meditatieve benadering, nodigt je uit om dieper in jezelf te keren, spanningen los te laten (te integreren) en een staat van diepe ontspanning te bereiken. Het is een oefening in aanwezig zijn, in het volledig accepteren van het moment en jezelf.

Tijdens de Adem- workshops, bieden we je een krachtige manier om je dag te beginnen. De ene week behandelt Johannes een nieuwe Ademtechniek en de andere week is er een begeleide Ademsessie. Door bewust ademhalen leer je hoe je je energieniveau kunt verhogen, stress kunt verminderen, en emotionele blokkades kunt doorbreken. Ademwerk is een directe poort naar een beter begrip van je innerlijke wereld, het biedt de sleutels tot zelfbeheersing en innerlijke rust..

Om deel te nemen aan onze live sessies, maken we gebruik van Microsoft Teams, een platform dat gemak en toegankelijkheid biedt voor al onze deelnemers. De link voor deelname en alle benodigde informatie vind je in de sectie ‘introductie’ onder ‘Linkjes naar de online sessies’, of direct bij de datum van de specifieke les. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze online omgeving van Mechana, waar jouw groei, jouw heling en jouw inspiratie onze grootste vreugde zijn.

De eerste week is gratis, dus mocht je je na aanmelding toch bedenken dan kan je je geheel kosteloos weer na de eerste week afmelden. 

Heel veel plezier op deze prachtige reis naar binnen.

Warme groet,

Johannes en Tessa