Je bent hier:

IMG 7862

Welkom in onze heilige geometrie winkel

all things work together for good

Onze winkel met exclusief piramide aanbod

 Alle piramides worden met zorg en liefde, persoonlijk en alleen op bestelling gemaakt. Afwijkende maten zijn in overleg bijna altijd mogelijk. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Piramide Dragon en Phoenix zijn inclusief persoonlijke aflevering en plaatsing op locatie, inclusief persoonlijke uitleg hoe met de piramide te werken.

Maak tevens gebruik van ons exclusieve affiliate programma, neem direct contact met ons op via ons contact formulier

 

Piramide into the Cosmos

Koop nu jou exclusive mini piramide
122,-
  • Piramide into the Cosmos
Populair
winkel piramide

Piramide into the Cosmos

Laat de Piramide into the Cosmos als een baken van helderheid en positieve energie je huis en geest verlichten. Dit krachtige symbool van 15 cm hoogte staat klaar om negativiteit te verdrijven, je slaap te verbeteren en je meditaties te verdiepen. Transformeer je omgeving met zijn kosmische energie en ervaar een vernieuwd gevoel van welzijn.

Piramide Baby Dragon

Koop nu jou exclusive mini piramide
244,-
  • Piramide Baby Dragon
Populair
Piramide

Piramide Baby Dragon

Ervaar de majestueuze Baby Dragon Piramide, met een punt hoogte van 32cm, een elegant koperen krachtcentrum dat niet alleen je ruimte verlevendigt maar ook je leven verrijkt. Laat het je gemoedstoestand verhogen, je slaap verbeteren en je spirituele praktijk verdiepen met zijn robuuste, laser gesneden design en transformerende energie. Stap binnen in een wereld van zuiverheid en balans met deze piramide als je persoonlijke energiebron.

Piramide Dragon

Koop nu jou exclusive piramide
999,-
  • Piramide Dragon
Populair
IMG 7859 scaled e1687354065495

Piramide Dragon

Ervaar de Dragon Piramide, met een punt hoogte van 135cm, en een vloer oppervlakte van ongeveer 2x2m gemaakt van laser gesneden en gekant koper, een elegant krachtcentrum dat niet alleen je ruimte verlevendigt maar ook je leven verrijkt. Laat het je je gemoedstoestand verhogen, je slaap verbeteren en je spirituele ervaringen verdiepen met zijn robuuste, laser gesneden design en transformerende energie. Stap binnen in een wereld van zuiverheid en balans met deze piramide als je persoonlijke energiebron.

Piramide Phoenix

Koop nu jou exclusive piramide
1111,-
  • Piramide Phoenix
Populair
IMG 9485

Piramide Phoenix

Ervaar de majestueuze Phoenix Piramide, met een punt hoogte van 150cm, en een vloer oppervlakte van ongeveer 2,35x2,35m. Gemaakt van eenvoudig demontabele 22mm koperen buizen, verbonden dmv vol luxe koperen verbindingstukken, een elegant koperen krachtcentrum dat niet alleen je ruimte verlevendigt maar ook je leven verrijkt. Laat het je je gemoedstoestand verhogen, je slaap verbeteren en je spirituele ervaringen verdiepen met zijn robuuste, laser gesneden design en transformerende energie. Stap binnen in een wereld van zuiverheid en balans met deze piramide als je persoonlijke energiebron.