Agenda en Lokatie

Onze agenda en lokatie (hieronder), het Balans Centrum in Oisterwijk is een oase van rust en groei waar we je van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze inspirerende lessen en workshops. Elke zaterdagochtend ontvouwt zich een kans om jezelf opnieuw te verbinden en te balanceren door middel van ons divers aanbod. Ons centrum is een plaats waar je geest en lichaam in harmonie kunnen komen, en waar je persoonlijke groei centraal staat.

Jouw Agenda, Jouw Reis

Laat ons weten, via een mail of whatsapp welke data jou voorkeur heeft zodat we jouw plek kunnen reserveren

Mechana Ticket: Jouw Exclusieve Toegang

Het Mechana Ticket is jouw poort naar een exclusieve ervaring binnen het Balans Centrum. Met dit ticket krijg je toegang tot bijzondere sessies die speciaal zijn samengesteld om jouw welzijn te bevorderen. Voor meer informatie over het Mechana Ticket en hoe je deze kunt bemachtigen, nodigen we je uit om contact op te nemen via de vermelde kanalen via : Mechana Ticket

Blijf in Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden die wij bieden? Ons team staat klaar om jou te ondersteunen. Stuur een e-mail naar info@mechana.com, bereik ons via Whatsapp klik hier , of vul ons Contactformulier in. We zijn hier om te helpen en om ervoor te zorgen dat jouw ervaring zo vloeiend en verrijkend mogelijk is.

In het Balans Centrum in Oisterwijk zetten we ons in om een omgeving te bieden waar groei, welzijn en balans hand in hand gaan. Met een scala aan lessen en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, zijn we trots om jou een pad te kunnen bieden naar zelfontdekking en verbetering. Voel je vrij om deel uit te maken van onze gemeenschap en de stappen te zetten op jouw persoonlijke reis naar een vollediger leven.

Voor prijzen en meer info kun je klikken op de onderstaande agenda’s of voor een uitgebreid tarieven overzicht ga naar : Prijzen en tarieven

Agenda en lokatie