You are here:

Wie wij zijn

Ons doel is om de mens bewuster te maken

Wij zijn Tessa en Johannes,

April 2023, Johannes kwam bij Tessa de meditatie-piramide ervaren. Dit werd een bijzondere ontmoeting. Op zowel het gebied van passie en evenals de liefde, werd er vanalles in gang gezet. Een enorme creatieve flow was er direct en deze is nog steeds volop aanwezig. Of de piramide- energie hierbij aan heeft meegedragen? Wij zijn daar zeker van! Onder de piramide is de verbinding met de manifestatie-kracht en het veld van de creativiteit sterk aanwezig. Samen ervaren we deze liefdevolle creatie-kracht en vanuit daar bewandelen we enthousiast ons pad. Vanuit passie en aanwezigheid hebben wij Mechana opgezet. Onze missie: “de mensheid naar een hoger bewust-zijn brengen. 

Ontmoet ons op dit pad van bewustzijn en levensvreugde met het Exclusieve Mechana kennismaking Ticket.

 

Onze kernwaardes

Wij zijn
blob
small blob
Energetische Yin Yoga
sqr031-col1
blob

Wie is Tessa

Mijn naam is Tessa Frunt, door en door Brabantse. Momenteel woon ik in Oisterwijk, op een prachtige plek aan de rand van het bos. Deze verbinding met de natuur is essentieel voor mij; ik voel me er echt door gegrond. Dankzij mijn studie bewegingstechnologie ben ik een stuk wijzer geworden over het menselijk lichaam.

Het menselijk lichaam en het kosmische energieveld hebben mij altijd gefascineerd. Ik ben me er dieper in gaan verdiepen en heb me erin ontwikkeld. Maar de echte wijsheid over het leven heb ik gevonden tijdens mijn eigen innerlijke reis. Tijdens deze reis kwam ik in contact met mijn diepste verlangens.

Wat ik het liefste wil, is leven vanuit volledige aanwezigheid. Ik wil de diepte van liefde volledig ervaren en tot uitdrukking brengen, en deze verbinding in alle facetten van het leven belichamen. De angst en weerstand die we in de loop van ons leven opbouwen als zelfbescherming, weerhoudt ons ervan volledig te leven, lief te hebben en hartstochtelijk te bewegen en te verbinden.

Het loslaten van deze angsten, die vaak onze blinde vlekken zijn, voelt als een bevrijding. Het leven is er om geleefd te worden. Er zit zoveel potentieel en licht in je dat je alles kunt leven wat je werkelijk verlangt. Dit is één van de mooiste transformatieprocessen die ik iedereen toewens.

Ik beoefen yoga op mijn eigen manier, ik mix graag Yin Yoga en Hatha yoga. Dit helpt mij om op verschillende niveaus verbinding te maken met mijn energieveld. Naast mijn yogaopleidingen heb ik een ademcoachopleiding gevolgd, een BARS certificaat behaald en veel ervaring opgedaan op het gebied van energetische coaching. Tijdens een sessie volg ik mijn intuïtie en wat er ook gebeurt, het mag er zijn. Naast mijn energiewerk ben ik graag creatief bezig met het maken van helende energie- en krachtobjecten.

Breath, yoga, coach
Coaching trajecten

Wie is Johannes

Jarenlang heb ik bij de marine voor de diepzee gekozen, waarbij ik aan boord van een onderzeeër de diepten van de oceaan in dook. Dagen, soms weken, met dezelfde ploeg onder hoge druk, zowel letterlijk als figuurlijk. Elke fout, elke afleiding kan het einde betekenen. Die periode heeft mij levenslessen geleerd. Ieder van ons is een uniek individu, met onze eigen sterke punten, maar ook onze eigen zwakheden en duistere kanten.

Van nature ben ik een (energetisch) genezer. Dat ontdekte ik toen ik 17 was, toen ik besefte dat ik de ‘pijn’ van anderen op me kon nemen, maar er vervolgens zelf onder zou lijden. Mijn reis leidde mij van Reiki naar reconnective healing, ademcoaching en diverse andere vormen van healing. Nu besef ik meer dan ooit hoe cruciaal het is om dit met de wereld te delen. Zodat iedereen zijn innerlijke genezer kan leren activeren. Omdat we in de kern allemaal genezers zijn.

tevens oprichter van Dr@gon Coaching

Mijn coaching stijl is gebaseerd op een mix van ‘in het moment’ coaching, ademwerk en onderzoekend (onbewust programmeren). Dit betekent dat wij zoveel mogelijk buiten de verhalen blijven en resultaatgericht zijn. Niet op basis van wat wij vinden dat er ‘moet’ veranderen, maar op basis van wat we mogen loslaten om jouw maximale potentieel te bereiken. Onderzoeken is een geleide vorm van focussen, waarbij je vanuit eenheidsgevoel nieuwe verbindingen in je brein activeert om processen te versnellen/ondersteunen.

Tijdens de ademcoachingsessies (connected ademhaling/rebirthing) werken we aan het oplossen van oude beperkende overtuigingen, vastzittende (onbewuste) emoties, en het openen van het volledige adempotentieel. Hierdoor kan ons zenuwstelsel weer ontspannen in plaats van continu in gevecht/vlucht/bevriezen te zijn.

Ik werk vanuit een geaarde spiritualiteit, als Healer, (adem)Coach en Magiër, en coach al jaren mensen terug naar hun essentie en beste versie van zichzelf.

Mijn missie? Je opnieuw verbinden met je pure zelf. De authentieke jij. Vanuit verbinding in en met jezelf.

Transformational Breathing

Een kleine greep uit ons werk

Klik op een plaatje voor meer informatie