Je bent hier:

Algemene / Annulerings Voorwaarden

 

Annuleringsvoorwaarden

Het maken van een aanmelding voor onze workshops en coaching trajecten is het maken van een commitment. In waardering en in eer van ons werk en jouzelf, jouw commitment aan je eigen process, en alles dat flowt rond het organiseren van dit soort Sacred Medicine werk is het belangrijk om te beseffen dat last minute afmeldingen niet zomaar mogelijk zijn, tenzij dit veroorzaakt wordt door corona symptomen.

Vanaf 10 dagen voor de ceremonie acht ik onze afspraak tot samenwerking als vastgelegd. Mocht er iets tussen komen tussen 10 dagen en 3 dagen voor de afspraak, staan wij er voor open om samen een nieuwe datum te zoeken.

Mocht je je afspraak binnen 3 dagen voor onze samenwerking afzeggen voor een niet corona gerelateerde situatie zullen wij je vragen om een betaling van 30% van de afgesproken kosten, en binnen 24 uur voor de afspraak 50% van de afgesproken kosten als compensatie voor onze vrijgehouden tijd in geval van een privé afspraak, of voor de vrijgehouden plek in een groepsceremonie.

Voor de betaling zul je in de dagen voor het traject of de ceremonie een betaalverzoek ontvangen.