You are here:

Algemene / Annulerings Voorwaarden

Algemene Voorwaarden: Annuleringsbeleid

Bij het inschrijven voor onze workshops en coachingstrajecten gaat u een belangrijke verbintenis aan. Uw deelname betekent een commitment aan zowel uw persoonlijke proces als aan het respect en de waardering voor het werk dat wij leveren. Gezien de aard van het organiseren van onze Sacred Medicine sessies, is het cruciaal te begrijpen dat last-minute annuleringen grote impact kunnen hebben, tenzij deze het gevolg zijn van symptomen van onvoorziene omstandigheden als ernstige ziekte.

Definitieve Bevestiging
Vanaf 10 dagen voor de geplande ceremonie of sessie beschouwen wij onze afspraak als definitief. Indien u tussen 10 en 3 dagen voor de geplande datum verhinderd bent, zijn wij bereid om samen met u naar een alternatieve datum te zoeken welke binnen de mogelijkheden zijn van onze organisatie.

Annuleringskosten
Als de annulering binnen 5 dagen voor onze geplande samenwerking plaatsvindt en niet gerelateerd is aan zwaarwegende medische redenen, brengen wij 50% van de overeengekomen kosten in rekening. Annuleert u binnen 24 uur voor de afspraak, dan zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten gelden als compensatie voor de tijd die we speciaal voor u hebben vrijgehouden, zowel voor individuele afspraken als voor een plaats in een groepsceremonie.

Aanvullende Voorwaarden
Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak of ceremonie wordt 100% van de afgesproken kosten in rekening gebracht. Indien u binnen 5 werkdagen voor de geplande datum annuleert, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Voor overige (vroegere) annuleringen zonder duidelijke en geldige reden worden 25% administratiekosten berekend.

Betalingsinstructies
Voor de betaling van het traject of de ceremonie ontvangt u enkele dagen van tevoren een betaalverzoek indien dit niet direct met de reservering is voldaan. Wij vragen u vriendelijk om dit verzoek binnen de gestelde termijn te voldoen om uw deelname te garanderen.

Met deze voorwaarden hopen wij een duidelijk en eerlijk beleid te bieden dat de inzet en het engagement van zowel de deelnemers als de organisatoren respecteert. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een transformerende ervaring te beleven.