Je bent hier:

Hieronder staat een uitleg over de energiestroming van de piramide en de voordelen van deze mysterieuze technologie.

Ten eerste wat betekent het woord Piramide.

Piramide betekent:  VUUR IN HET MIDDEN

Pira = vuur en Mide = in het midden

De piramide creëert een indrukwekkende verbinding tussen hemel en aarde, hoge en lage energie. Het aardende effect helpt je om je innerlijke focus – de essentie van je ‘Zijn’ – veel duidelijker waar te nemen.

Voor ons huidige aanbod in piramides Klik hier

Voor een diepere uitleg over de werking van de piramides luister naar deze uitgebreide podcast opgenomen door TCM Lover met Tessa Frunt. Luister de podcast

de energiestroming van de piramide

 

 

Ontdek de fascinerende werking van de piramide.

Ervaar de krachtige energiestroom die zich een weg baant van de basis, Moeder Aarde, naar de top van de piramide. Deze top werkt als een magneet die de energie omhoog trekt. Eenmaal aangekomen, stroomt de energie weer langs de buitenzijden naar beneden om een nieuwe stroom energie op te wekken (zie de tekening hiernaast).

Als de energie naar de top van de piramide stijgt, opent het je kruinchakra en stimuleert het de opwaartse stroom van je levensenergie, de kundalini. Dit zorgt voor een betere stroming met het universum.

De top van een piramide is sterk yin, terwijl de basis erg yang is en let op dat de trillingen zowel boven als beneden resoneren. Zowel uit de top als uit de basis ontstaat een omgekeerde piramide, waardoor erboven en eronder dezelfde energieën worden ontwikkeld. Op of rond het zwaartepunt (Ki punt) zijn yin en yang in evenwicht en is er dus geen beweging, geen leven. Hier is rust, stilstand. De beste plek voor een meditatie.

 
 

 

 

De constante energiestroom vanaf de aarde naar de top van de piramide genereert een krachtige energiepool. Alle vier de energiestromen, zowel de twee energiestromen die met een torus-effect om de piramide heen gaan, als de twee energiestromen die langs de contouren van de piramide stromen gaan door het midden van de piramide. Dit geeft dat de naar beneden stromende energiestroom als zowel de naar boven stromende energiestroom in het midden van de piramide versterkt aanwezig is.

Deze is het krachtigst op een derde van de weg van de aarde, die bekend staat als de “kerncentrale”, ook wel het ‘stilte’-punt genoemd (daar waar Yin en Yang in evenwicht zijn).

Als je onder de piramide zit, bevindt de kerncentrale zich precies ter hoogte van je Ki-punt, of drie vingers onder je navel. Op deze manier komt je persoonlijke energiecentrale in perfecte harmonie met die van de piramide. Hierdoor kan je met intentie ook makkelijker je chakrasysteem balanceren.

 

Chakrasysteem
3 luik energie
Fotonen en hun rol

Een ander fascinerend aspect van piramides is hun vermogen om fotonen aan te trekken. Wat zijn fotonen? Simpel gezegd zijn het positieve lichtenergiedeeltjes. Ze zijn overvloedig aanwezig in natuurlijke omgevingen zoals bossen en zeeën. De aanwezigheid van deze fotonen heeft een helende invloed, die onze mentale en fysieke toestand kan versterken en in balans brengen.

Anatomie van een foton

Een foton is een pakketje energie dat vrijkomt uit een atoom. Atomen bestaan uit een kern, protonen, neutronen en elektronen. Deze componenten staan voortdurend in wisselwerking met elkaar, waarbij overtollige energie vrijkomt in de vorm van fotonen. Deze vrijkomende energie wordt ook wel ‘licht’ genoemd.

De piramide en fotonen

Piramides zijn zogenaamde fotonen collectoren.

Door de vorm en de plaatsing op aarde trekken ze deze lichtdeeltjes (fotonen) aan. Het grondvlak staat hierbij exact gericht met een zij-rib van zuid naar noord. En de hoek van de Piramide is exact 51,88 graden. Deze aantrekkingskracht van de lichtdeeltjes gebeurt onder invloed van de zwaartekracht. Door het almaar doorgaande proces van het genereren van deze lichtdeeltjes door materie en de elektrische lading van de zwaartekracht, ontstaat er een torus-effect.

Een piramide trekt daarmee fotonen aan via het zwaartekracht-principe. Na ongeveer 7 dagen zal het groepsgedrag van de fotonen zich hebben opgebouwd (zie afbeelding hierboven).

Door aanwezig te zijn in deze verhoogde concentratie van fotonen zal lichamelijk herstel optreden. Fotonen zijn namelijk essentieel voor ons lichaam.

 
 
 
 
 
De voordelen van piramide-energie
  • Fysiek niveau: Het lichaam reinigen, het immuunsysteem versterken, de slaapkwaliteit verbeteren.
  • Energetisch Niveau: Verhoogde bewustzijnsstaat, verbeterde focus en balans, versnelde chakra-balancering.
  • Emotioneel niveau: Diepe genezing, verhoogd emotioneel bewustzijn, herkenning van externe emotionele energieën.
  • Mentaal niveau: Beter begrip van eigen emoties, verschuiving van perspectieven, spirituele groei.
Piramide Mechana
Piramide Oregano

 

Fotonen in ons DNA

DNA bestaat uit een kristallijne oorsprong, net zoals ons bindweefsel, wat ook een kristallijn-achtige structuur heeft. Fotonen zijn volop aanwezig in deze kristallijn-achtige structuur. Per DNA-molecuul zijn er ongeveer 10.000 fotonen aanwezig. Ze bewegen mee. Hoe meer fotonen, hoe meer energie-stroming er in je lichaam plaats vindt. De hoeveelheid witte bloedlichaampjes neemt aantoonbaar toe onder invloed van ‘piramide’-energie, wat het effect is van de toename van fotonen. De energie onder de Piramide werkt daardoor ziekte-resistent.

 Alles wat ‘leeft’ bevat fotonen, in hogere en mindere mate. Zo zullen ook planten, groenten en vruchten langer houdbaar blijven onder deze invloeden. Productie / creatie-kracht wordt hoger, groter en sterker. Ook radio-actieve voorwerpen worden minder radio-actief. Kristallen worden mooier en sterker. Aangezien alles voorzien is van kristallen (op detail niveau) kan je elk voorwerp opladen, sterker maken, mooier maken.

Je kan je voorstellen dat een nacht doorbrengen onder een Piramide een zeer positieve invloed heeft op lichaam en geest.